Nieuws

Zwaarbevochten overwinning voor Quick’20

zondag 14 februari 2016 - 1e selectie


Quick’20 heeft zondagmiddag in de Hoofdklasse C De Bataven met 3-2 verslagen. Hoewel het na twintig minuten al 3-0 stond in het voordeel van de thuisploeg, maakte een rode kaart voor Thom Strijland het lastiger deze voorsprong te handhaven.

Quick’20 begon goed aan de wedstrijd en creëerde veel kansen door fraaie combinaties. Met name door de as werd de thuisploeg gevaarlijk. Na tien minuten scoorde Reuven Niemeijer de 1-0, nog geen vijf minuten later zette Rens van Benthem de 2-0 op het scorebord. Diezelfde Van Benthem maakte twee minuten hierna de 3-0, de wedstrijd leek gespeeld. Een monsterscore leek zelfs in de maak.

Vlak voor rust kwam aan deze gedachte een einde. Centrale verdediger Strijland ontving een rode kaart na een overtreding in de zestien meter voor een doorgebroken speler. Deze strafschop werd benut door De Bataven, 3-1 was de ruststand.

Na rust veranderde het spelbeeld en speelde het balbezit zich voornamelijk af op de helft van Quick’20. De Bataven creëerden enkele mogelijkheden, maar tot 100% kansen kwamen de bezoekers niet. De ploeg van René Nijhuis kon zelfs in de omschakeling van balbezit tegenstander naar balbezit de voorsprong vergroten, dit werd echter nagelaten. Enkele minuten voor tijd deed Palm nog wat terug voor de gasten door een vrije trap binnen te schieten.

Scoreverloop:

Quick’20 – De Bataven 3-2 (3-1).

10. Niemeijer 1-0

15. Van Benthem 2-0

17. Van Benthem 3-0

41. Palm 3-1

89. Palm 3-2

 

Reactie Rene Nijhuis op Quick’20 – De Bataven http://bit.ly/1TjIYdt

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube