Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 – De Bataven

vrijdag 12 februari 2016 - 1e selectie


Quick’20 speelt aanstaande zondag thuis tegen De Bataven

De Bataven staat 7e staat op de ranglijst en moet zeker niet worden onderschat. Sinds 2011 speelt het weer in de hoofdklasse en het is voor iedere club een moeilijk te bestrijden team. In de 1e periode presteerde het team ondermaats, in de 2e periode heeft het de goede weg naar boven gevonden.

In Gendt was Quick’20 aanvankelijk de onderliggende partij. De thuisploeg begon beter aan de wedstrijd en kwam met 1-0 voor. Na rust scoorde Quick 2x en vervolgens werden er diverse goede kansen niet benut en omdat ook De Bataven slecht omging met prachtige kansen tijdens een slotoffensief bleef het 1-2.

De 1e thuiswedstrijd dit jaar van Quick’20 werd gespeeld op kunstgrasveld 2. Als de weergoden het toelaten wordt er normaliter gespeeld op ons hoofdveld, indien nodig zal er worden uitgeweken naar veld 2. Zeker voor de supporters van uit- en thuisclub, sponsoren, etc. zou het mooi zijn als er op natuurgras kan worden gespeeld in een prachtige entourage met zowel een overdekte zit- als een staantribune en geluid vanuit de omroepcabine.

Het jaar 2015 werd door Quick’20 goed afgerond met een 3-1 overwinning bij Rohda R. en 2016 werd uitstekend begonnen met eerst een 3-1 overwinning thuis tegen Achilles 1894 en daarna een mooie overwinning met 4-1 bij Dieze West.

In de 2e periode heeft De Bataven 11 punten uit 6 duels en Quick’20 15 uit 7.

Bovenaan in de 2e periode staat Be Quick 1887 met 19 uit 7, Quick’20 staat 2e en De Bataven 4e. In de totaalstand staat Be Quick bovenaan met 3 punten voorsprong op nr. 2 Quick’20.

Op de site van De Bataven wordt getwitterd “Weersvoorspelling is gunstig, dus noteren!! Wordt het 12 pnt uit 4??”.

Daarmee wordt bedoeld dat de club uit Gendt haar laatste 3 wedstrijden heeft gewonnen en het tegen de Oldenzalers de 4e achtereenvolgende overwinning kan worden.

Dit geldt trouwens eveneens voor Quick’20.

Als Quick’20 ook na de Carnaval de juiste draad weer oppakt en gewoon doorgaat met het goede voetbal dat dit seizoen wordt getoond dan blijven de winstpunten zeker komen.

 

In de rust wordt u getrakteerd op een spetterend optreden van de talenten van F7.

 

Wedstrijdsponsor is Notariskantoor Kroezen uit Oldenzaal

Quick’20 – De Bataven

Zondag 14 februari 2016 om 14:00 uur

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube