Nieuws

Quick ’20 D1 aan vooravond van…

woensdag 10 februari 2016 - D1


Quick ’20 D1 staat aan de vooravond van…? Van wat eigenlijk? In ieder geval staat de 2e seizoenshelft voor de deur, maar verder? Die vraag zal de zeer gretige en gemotiveerde spelersgroep van Quick ’20 D1 toch echt zelf moeten beantwoorden, niet met praatjes, maar met de voeten.

Toen op 5 december duidelijk werd dat Quick ’20 D1 de “herbstmeister” van de 3e divisie G was geworden, was er terechte vreugde. Een half jaar lang was er echt keihard gewerkt om op de plek te staan waar we nu overigens nog steeds staan. NEO D1 verspeelde punten tegen DZOH D1 (1-1), bijzonder goed nieuws op een voor ons competitievrije zaterdag (30 januari). Een klassering die we koste wat kost vast willen houden tot en met 7 mei!

Ondanks dit willen we niet kijken naar anderen, we kijken naar onszelf. De enige die invloed heeft op onze strijd en passie in het voetbal zijn wij zelf!
“Don’t stop when you’re tired, stop when you’re DONE!”

De start van het nieuwe jaar loog er in ieder geval niet om. 4 oefenwedstrijden werden gespeeld en alle 4 leverden een overwinning. Achtereenvolgens werden Losser D1 (7-0), SVZW D1 (0-5), Schalkhaar (1-0) en UD Weerselo D1 (2-4) aan de zegekar gebonden. Een goede start van het nieuwe jaar dus.

Aanstaande zaterdag (13 februari) staat de competitiehervatting op het programma. Op het eigen sportpark zal om 12.30u worden aangetreden tegen DZOH D1 uit Emmen. Quick ’20 D1 in een grote lange sprint op weg richting… Richting wat eigenlijk?

“LET’S MAKE HISTORY!”

Oefenwedstrijden
Quick ’20 D1 – KVV Losser D1
Uitslag; 7-0
Doelpunten; Emre Cekin (4x), Lars Poelakker, Jord oude Elferink en Guus Wolters

SVZW D1 – Quick ’20 D1
Uitslag; 0-5
Doelpunten; Wes de Louw, Yorn van Urk, Jord oude Elferink en Guus Wolters (2x)

Quick ’20 D1 – Schalkhaar
Uitslag; 1-0
Doelpunt; Lars Poelakker

UD Weerselo D1 – Quick ’20 D1
Uitslag; 2-4
Doelpunt; Jord oude Elferink, Jelle Wuite, Wes de Louw en Guus Wolters

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube