Nieuws

Voorbereiding Quick’20 F1

zondag 31 januari 2016 - F1


In voorbereiding op het tweede seizoenshelft, heeft de F1 in de maand januari een aantal oefenwedstrijden gespeeld. Daarnaast nam het deel aan een toernooi in Eindhoven, waar vele BVO’s aanwezig waren.

De oefenwedstrijden tegen De Zweef en TVC’28 eindigden in winst. Grootste winst was te zien in de individuele ontwikkeling, waarbij het samenspel en wil om te winnen weer als vanouds was. De laatste oefenwedstrijd tegen Excelsior’31 werd wel verloren, maar ook hier was goed spel te zien ondanks de slechte weersomstandigheden.

Na de carnaval op 13 februari zal de competitie weer van start gaan. Quick’20 F1 zal het dan opnemen in een thuiswedstrijd tegen Borne F1. Aanvang 10.00 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube