Nieuws

Ook dit jaar weer BoesCoolFit bij Quick’20

dinsdag 26 januari 2016 - Algemeen


Bewegen is belangrijk voor een kind. Voor zijn/haar lichamelijke én geestelijke en sociale ontwikkeling!

BoesCoolFit zorgt als onafhankelijke stichting in samenwerking met het Oldenzaalse basisonderwijs en sportverenigingen voor een groot bewegingsaanbod voor kinderen van groep 3 t/m groep 8. Ze willen de kinderen kennis laten maken met het gevarieerde sportaanbod in Oldenzaal door middel van binnenschoolse en buitenschoolse kennismakingscursussen.

Quick’20 doet uiteraard ook mee aan deze kennismakingcursus, die op vrijdag 1, 8, 15 en 22 april van 16.00 – 17.00 uur worden gegeven op ons sportpark. De cursuskosten bedragen 5 euro per kind. De cursus wordt gegeven door Tim Damhuis, trainer E1.

Aan het einde van de cursus krijgen de kinderen een certificaat.

Vind jij het leuk om deel te nemen, geef je dan HIER op.

Wij hebben voor 20 kinderen plek. Dus wees er snel bij, want VOL = VOL!

Internetbanner 728 x 90

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube