Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20-Achilles 1894

donderdag 21 januari 2016 - 1e selectie


Quick’20 speelt zondag 24 januari thuis tegen Achilles 1894. De 2e helft van het seizoen begint met een thuiswedstrijd tegen Achilles 1894. Of de weergoden meewerken voor het doorgaan van deze wedstrijd laat zich nog moeilijk voorspellen. Feit is wel dat mocht het hoofdveld worden afgekeurd er zal worden uitgeweken naar het prachtige nieuwe kunstgrasveld 2.

Sneeuw zal er zondag niet meer op de velden liggen en alleen bij opdooi wordt er ook niet op kunstgras gespeeld.
In het belang van het wel en wee van de toeschouwers zou het mooi zijn als de wedstrijd gewoon op het hoofdveld kan worden gespeeld met een prachtige entourage onze club waardig, hoe mooi veld 2 ook is.

Quick’20 heeft de eerste seizoenshelft afgesloten met een keurige 2e plaats achter de nrs. 1 en 2 Be Quick 1887 en Juliana’31. De 2e periode is wat stroever gestart dan de eerste. In de tot nu 5 gespeelde wedstrijden werden 9 punten behaald, waardoor de achterstand in die periode op Be Quick 4 punten bedraagt. Er werden 2 wedstrijden gewonnen, 1 eindigde gelijk en 2 werden er verloren.
De laatste wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning bij Rohda R. en toen zagen we weer veel terug van het prachtige spel waarmee de hoofdmacht vooral de Quick toeschouwers al veel voetbalkijkplezier bezorgde in het lopende seizoen.

De tegenstander Achilles 1894 uit Assen zal met opgestroopte mouwen naar Oldenzaal afreizen met als inzet revanche voor de afstraffing in september 2015 op het eigen veld. Daar wisten de zwart witten nl. ruim met 0-5 te winnen. De Drenten kunnen sowieso de punten goed gebruiken met een laatste plek op de ranglijst op dit moment.

Quick zal er alles aan doen om na de winterstop goed uit de startblokken te komen. Tenslotte behoort het nog altijd tot de mogelijkheden om serieus om het kampioenschap te strijden met slechts 3 punten achterstand op de huidige leider.

Alle ingrediënten bij zowel de gasten als Quick’20 voor een spannende start van de tweede helft van de competitie zijn aanwezig.

Wedstrijdsponsor is JANSSEN de JONG bouw uit Oldenzaal

jansendejong-sponsor
Quick’20 – Achilles 1894
Zondag 24 januari 2016 om 14:00 uur

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube