Nieuws

Gezocht: nieuw bestuurslid Quick’20 facilitaire zaken

dinsdag 19 januari 2016 - Algemeen


Terwijl er al druk werd gewerkt aan de invulling van de vrijgekomen functie van Roy Nieland als bestuurslid Voetbalzaken dient de volgende uitdaging zich aan voor het bestuur van Quick ’20. 

Helaas heeft Rob Steggink, facilitaire zaken, aangegeven, mede in verband met persoonlijke omstandigheden, het bestuursstokje te willen overdragen. In goed overleg en ook om de tijd te krijgen een opvolger te vinden trekt Rob Steggink nog tot 1 april 2016 aan de kar van facilitaire zaken waarin oa de kantine, de accommodatie en het kledingfonds zitten. In die tijd wordt er druk gezocht naar een geschikte opvolger.

Heb je interesse, ken je andere geschikte kandidaten of heb je andere opmerkingen of vragen meld je dan svp bij Eddy Gelhever via vrijwilligers@quick20.nl of bel 06-10444818.

Uiteraard bedanken wij Rob vanuit het bestuur en de vereniging voor zijn inzet en zijn bijdrage van de afgelopen jaren voor onze club. Wij zullen uiteraard nog op gepaste en persoonlijke wijze afscheid nemen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube