Nieuws

Gretig Quick’20 D1 goed uit de winterstop

maandag 18 januari 2016 - Jeugd


Quick ’20 D1 is het nieuwe jaar uitstekend begonnen. Op trainingen oogde de groep al gretig en dit werd vertaald naar de eerste winstpartij van 2016. Losser D1 werd met 7-0 over de knie gelegd. Emre Cekin had met 4 doelpunten een groot aandeel in de oefenzege. Daarnaast waren Lars Poelakker, Jord oude Elferink en Guus Wolters belangrijk door hun doelpunten. Ondanks dit was er geen “man of the match” te benoemen. Na 60 minuten voetbal bleek dit het gehele elftal!

Voetbal is een simpel spelletje wordt meestal gezegd. Vandaag gaven we daar gehoor aan. Voor de wedstrijd vroegen we van de groep niets anders dan gewoon een lekker potje voetbal laten zien. Daarnaast wilde ik een hecht team zien en graag een grote dosis spelplezier. Quick ’20 begint beter en de wedstrijd speelt zich dan ook voornamelijk af op de helft van Losser. Goede combinaties worden getoond echter we kunnen nog niet doordrukken. Vanaf de 14e minuut gaat het ineens hard. Quick ’20 valt aan, combineert en scoort. Niet 1x, maar maar liefst 3x! En nog sterker… 3x is het Emre Cekin die aan het einde van een mooie aanval staat en even zo vaak de bal beheerst in het doel werkt. Echte teamgoals, waarbij vooral de 3e goal een bijzonder fraaie aanval over vele schijven is. Bij een 3-0 stand gooit Losser de schroom iets van zich af, wordt het iets brutaler, maar echt gevaarlijk wordt de ploeg van Ryan Snelders (onze Quick-captain) niet. Met een 3-0 ruststand wordt de warme kleedkamer opgezocht. De tweede helft blijft Losser D1, zeker op het begin, van zich af bijten. Na een omzetting aan de zijde van Quick ’20 valt de wedstrijd weer geheel onze kant op. Uiteindelijk gaat het hierdoor na zo’n 10 minuten toch nog snel… Emre Cekin (met de kop!), Lars Poelakker (beauty vanaf ruim 20 meter), Jord oude Elferink (attent bij een rebound) en Guus Wolters (strak schot vanaf rand 16) zorgen voor een 7-0 eindstand. Vooral na de omzetting was Quick ’20 heer en meester op het gehele veld, een groot compliment voor de gretig ogende spelersgroep! De kop is eraf! De eerste wedstrijd van 2016 is een feit en daarmee ook de eerste overwinning. Het gevraagde spelplezier, teamgevoel en mooi voetbal was te zien en deed ons deugd. Een wedstrijd waar we de komende weken op verder kunnen bouwen, beginnend komende maandag met een oefenwedstrijd tegen Rigtersbleek D1. Een gemotiveerde tegenstander, die er alles aan zal doen om te winnen, wij doen het zelfde!

Dat de jongens een hecht team zijn, werd nog maar weer eens bewezen tijdens het FIFA-Toernooi dat ‘s middags gepland stond. Er werd FIFA gespeeld, er werd gedart, er werd gestreden, maar er werd vooral enorm hard gelachen met elkaar. Een prachtige groep die naast hard werken tussen de lijnen, ook enorm hard kan lachen buiten de lijnen. Top top top! Het doel van de 2e seizoenshelft lijkt op het eerste oog dus heel duidelijk te zijn bij de spelersgroep! ​”LET’S MAKE HISTORY” Scoreverloop 14′ – 1-0 – Emre Cekin (Jord oude Elferink) 16′ – 2-0 – Emre Cekin (Jord oude Elferink) 18′ – 3-0 – Emre Cekin (Guus Wolters) 41′ – 4-0 – Emre Cekin (Luca Steenbeeke) 49′ – 5-0 – Lars Poelakker 53′ – 6-0 – Jord oude Elferink 60′ – 7-0 – Guus Wolters (Emre Cekin)

Foto’s wedstrijd;

http://quick20d1.weebly.com/quick-20-d1—losser-d1-16-01-16.html

Foto’s FIFA-toernooi;

http://quick20d1.weebly.com/fifa-toernooi-16-01-16.html

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube