Nieuws

Quick’20 F2 wint Internationaal Zaaltoernooi in Ochtrup

maandag 11 januari 2016 - F2


Zaterdag 9 januari begon het voetbaljaar voor F2 met het internationale zaaltoernooi in Ochtrup. Na een welverdiende kerstvakantie vertrok het team vol goede moed naar Duitsland.

In de 1e poulewedstrijd greep F2 de tegenstander SV Weiner meteen bij de keel, kreeg het kans op kans, maar bleef het teleurstellend 0-0. De 2e wedstrijd tegen SV Mesum werd er rommeliger gespeeld, maar werd wel terecht met 1-0 gewonnen waardoor we in de laatste groepswedstrijd tegen Losser in principe aan 1 punt genoeg hadden om door te gaan naar de kwartfinale. Doel was om deze wedstrijd te winnen, maar na 2 minuten kwamen we ongelukkig op achterstand. F2 ging daarna vol overtuiging voor de gelijkmaker en was daar een paar keer heel dicht bij. Gelukkig wisten we met nog 20 seconden op de klok toch nog de 1-1 te scoren en was de kwartfinale bereikt. En dat was volledig verdiend.

In een prima gespeelde kwartfinale werd met 1-0 van RSC gewonnen. Het spel werd steeds beter en het vertrouwen groeide. In de halve finale was het Duitse Arminia Ochtrup de tegenstander. Quick F2 speelde wederom sterk, was beter en won terecht met 1-0.

De finale was bereikt. Tegenstander was Eilermark. In de eerste minuten stonden we iets onder druk maar bleven we verdedigend goed overeind. Uit een mooie tegenaanval scoorden we 1-0. Daarna gingen alle remmen los en speelden we Eilermark van de mat. De finale werd uiteindelijk met 4-0 gewonnen. De toernooiwinst was een feit en de jongens gingen uit hun dak! Ze hebben als team prima gespeeld en laten zien dat ze goed kunnen voetballen.

Een mooi succes voor F2 dat ze veel vertrouwen zal geven voor de voorjaarscompetitie.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube