Nieuws

Contractverlenging hoofdsponsor Siers en Quick ’20 voor 3 seizoenen

woensdag 16 december 2015 - Algemeen


Zondag 13 december 2015 voorafgaand aan de helaas verloren wedstrijd van Quick’20 tegen Alcides ondertekenden algemeen directeur van de Siers Groep Peter Siers en voorzitter van Quick’20 Gerard Heskamp het vernieuwde contract in het kader van het hoofdsponsorschap van Quick’20 door Siers.

Ook in de seizoenen 2016-2017, 2017-2018 en 2018-2019 spelen de hoofdmachten op zondag en zaterdag weer met de vertrouwde shirtreclame van Siers. Een verlenging waar veel wederzijds vertrouwen in doorklinkt vanuit een club en een bedrijf waar opleiding en ontwikkeling voorop staan en die allebei midden in de maatschappij staan. Quick’20 is uiteraard bijzonder blij dat de hele plezierige samenwerking wordt voortgezet en dat de club verder kan bouwen aan de organisatie en de club richting de komende jaren.

 

Aanvullend op de sponsorovereenkomst wordt het komende seizoen gezamenlijk gekeken hoe de club en Siers o.a. op het gebied van vrijwilligers en mogelijk zelf werknemers nader kunnen samenwerken.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube