Quick School

DE QUICKSCHOOL: VOOR OPLEIDING EN ONDERSTEUNING

Hoe houd je jeugdleden bij de club? Hoe zorg je voor voldoende vrijwilligers? Welke ondersteuning hebben sportverenigingen nodig?

De Quickschool wil antwoord geven op deze vragen door het verzorgen van opleidingen en trainingen voor zowel jeugdleden, vrijwilligers als ook belangstellenden van andere sportverenigingen.

Voorbeelden hiervan zijn de opleidingen voor trainers, de scheidsrechtersopleidingen voor de jeugd maar ook de Quick’20 Voetbalschool die tegen kostprijs kinderen een extra training biedt gegeven door selectietrainers. Initiatieven die soms Oldenzaal breed, soms ook voor voetbalverenigingen buiten Oldenzaal en soms ook specifiek voor Quick’20 worden opgestart. De afgelopen twee jaar zijn er meer dan 50 trainers opgeleid waaronder ongeveer 10 van zusterverenigingen.

In het seizoen 2014-2015 zijn we gestart met een trainersopleiding voor 15 t/m 18 jarigen (A- en B-groep).

Daarnaast streeft de Quickschool ook na om verenigingen die daaraan behoefte hebben te voorzien van verenigingsondersteuning. Daarbij kun je naast de opleidingen ook denken aan het aanbieden van een goede accommodatie voor het houden van een ledenvergadering of administratieve ondersteuning.

 

Tot slot ontwikkelen we een leerportal voor de jeugd waarin ze op speelse wijze veel kunnen leren over spelregels, normen en waarden, leefstijl en natuurlijk ook over voetbal.

Binnen de Quickschool werken we met een team van opleiders, stagiaires, administratief ondersteuners en bestuur Quickschool samen om bovenstaande vorm te geven. We doen dat vanuit de locatie bij Quick’20 aan de Primulastraat 15 te Oldenzaal.

Website: www.quickschool.nl

 

Het bestuur van de Quickschool bestaat uit:

  • Eddy Gelhever
  • Patrick Kip
  • Peter Klijndijk
  • Ron Ensink
  • Martien Boet
  • Gerrit Dortland

quickschool

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube